Punt Jove Sant Cebrià de Vallalta

dijous, 1 de setembre del 2016

Cursos en l'àmbit del lleure

Ús deixem penjats els diferents cursos de lleure que organitza l'Oficina Jove del Maresme:

1. Curs d'ducador ambiental (Dijous de 17 a 19,15h. 6 sessions + 1 sortida, inici 6 d'octubre)
Adreçat a persones que vulguin ampliar els seus coneixements en l'àmbit de l'educació ambiental. Els continguts combinen coneixements teòrics amb una vessant més pràctica amb algunes de les eines i recursos més utilitzats. Cost del curs 57,75 euros.

2. Curs amb recursos de lleure per l'educació en el menjador (Dimecres de 17.30 a 20.30h, 7 sessions, inici 5 d'octubre)
Curs adreçat a totes aquelles persones que s'inicien en l'educació del lleure a l'espai del menjador escolar; que vulguin treballar en un menjador escolar o que, simplement vulguin conèixer el món de l'educació en el lleure. Un curs amb l'objectiu principal d'adquirir eines i recursos per fer del menjador escolar un espai educatiu de lleure professional. Cost del curs 56 euros.

3. Curs les TIC i el lleure (Dilluns de 19.15h a 21.15h, 8 sessions, inici 3 d'octubre)
Curs adreçat a totes aquelles pesones que treballen amb infants i joves al món del lleure i volen donar un valor afegit a la seva tasca professional a partir de les TIC, l'objectiu principal del curs és aportar tant una base teòrica i informativa de com utilitzar les noves tecnologies, com eines i recursos per a treballar-les amb infants i joves. cost del curs 56 euros.

per mes informació referent als cursos feu click aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada