Punt Jove Sant Cebrià de Vallalta

dilluns, 1 de febrer del 2016

Ús volem donar a tots i totes la benvinguda al blog d’ àrea de joventut de l’ ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta! Des d’aquest moment el blog romandrà actiu i en ple funcionament, per tal de poder mostrar tant tot el que s’ ofereix, com tot allò rellevant pels joves del poble. A més, de proporcionar una eina més de comunicació, perquè tothom pugui “dir la seva” en matèria de consultes i/o propostes.
                                 
Començarem convidant-vos cada tarda al Punt Jove. Un punt d’ informació juvenil amb informació contrastada i rellevant, relativa a tots els àmbits que t’ interessen: estudis, treball, participació, habitatge, cultura, lleure, etc. Un centre temàtic amb 8 ordinadors connectats a Internet i amb eines ofimàtiques. A més de un futbolí, taula de ping pong, jocs de taula, diana, i tot allò que necessites per passar la tarda més divertida i entretinguda. Un espai on aprendre, informar-se, jugar, divertir-se i fer molts amics i amigues. T’ esperem cada tarda de dilluns a divendres de 17h a 20h.
                                   
D’ altra banda, també volíem comunicar-vos l’ existència de l’ hivernacle, un espai on créixer. Un espai de convivència i de lleure pels infants i joves de 6è a 4t d’ ESO de Sant Cebrià de Vallalta. Cada tarda a l’ hivernacle es podrà gaudir d’ activitats lúdiques, tallers, teatre, videofòrums, sala d’ estudi i d’ un suport i orientació, tant acadèmic com emocional, per part dels dos professionals que hi treballen. De dilluns a dijous de 16:30 a 19:30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada