Punt Jove Sant Cebrià de Vallalta

divendres, 17 de juny del 2016

Oficina Jove del Maresme informa:

1. INFORMACIÓ SELECTIVITAT 2016:
Des del darrer dimarts 14 i fins avui 16 de juny s' han realitzat les proves de la Selectivitat per accedir a la universitat. Si és el teu cas i vols saber més informació sobre els resultats, les notes de tall i les convocatòries pots consultar fent click aquí
Tingues en compte que la pre-inscripció universitària és del 6 de juny a l'1 de juliol.

2. ACTIVITATS NOCTURNES: TALLER DE CASTELLS:
La Colla Castellera Capgrossos de Mataró conjuntament amb l'Ajuntament han organitzat un taller d'introducció als castells amb els Capgrossos. El taller es realitzarà avui divendres a les 23.30h al local dels Capgrossos. Experimenta la sensació de ser un casteller/a, viu una nit diferent!!

3. 19n NIT DE LA SOLIDARITAT:
La 19a edició de la Nit de la Solidaritat, que comptarà amb la presència de la sra Laura Lanuzza, de l'entitat Proactiva Open Arms, amb la conferència "Som socorristes i estem salvant vides". Es visualitzarà el documental "To Kyma, rescaten el mar Egeu".
Les persones assistents hauran de portar llet per a la Campanya "Aliments per a la Solidaritat" amb l'objectiu d'ajudar a l'entitat Càritas INterparroquial. Es portarà a terme divendres 17 a les 20h a la Sala d'actes del Casal l'Aliança.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada