Punt Jove Sant Cebrià de Vallalta

dimecres, 19 d’abril del 2017

S'OBREN LES INSCRIPCIONS AL PRÀCTICUM ODISSEU

La Direcció General de Joventut i la Secretaria d'Universitats i Recerca han obert avui la convocatòria d'Ajuts al PRÀCTICUM ODISSEU, que en aquesta segona edició oferirà fins a 42 ofertes de pràctiques universitàries remunerades en empreses radicades en municipis del món rural.

Aquest programa representa pels joves la seva primera experiència laboral, que complementa la seva formació i els prepara per al mercat laboral. A més a més, els ofereix l'oportunitat de contactar amb el teixit empresarial del territori rural.

Els estudiants universitaris podran INSCRIURE LA SEVA CANDIDATURA DES D'AVUI I FINS EL PROPER 1 DE JUNY FENT CLICK AQUÍ. La durada de les pràctiques serà d'un mínim de 300 hores, que es realitzaran en el transcurs del curs acadèmic. 

Per la seva banda, les empreses radicades al món rural, podran inscriure des d'avui les seves ofertes de pràctiques al programa per tenir accés a candidats amb formació superior, un perfil que escasseja a les zones rurals per la pròpia situació geogràfica lluny dels centres universitaris. 

PER ACCEDIR A MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROGRAMA D'AJUTS AL PRÀCTICUM ODISSEU ENTREU A LA WEB FENT CLICK AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada