Punt Jove Sant Cebrià de Vallalta

dimarts, 30 d’agost del 2016

OFICINA JOVE DEL MARESME

Des de l'Oficina Jove del Maresme (Sidral), t'informem de les diferents activitats que es realitzaran els pròxims dies:

1. Cirera Rock 2016 (Dissabte 2 de setembre)
Actuació de diferents grups de música, que concursen a fi d'escollir els millor grup d'aquest any. Serà a les 21,15h al pati de l'escola Cirera. El grup estrella serà "El último tributo". 

2. Inscripcions obrtes al Centre de formació permanent Tres Roques. (Inscripcions obertes de l'1 al 18 de setembre, ambdós inclosos).
El Centre de formació permanent Tres Roques ofereix 30 cursos nous a la seva oferta variada per al proper trimestre. Més informació fent click aquí.

3. Premis Creatic 2016. (fins al 10 d'octubre).
Nova convocatòria per presentar el teu projecte d'empresa innovador. Aquest any és la 16a edició dels Premis Creatic del Tecnocampus, on es premia a les millors iniciatives empresarials en làmbit de les tecnologies i la innovació. Més informació fent click aquí.

4. "Treballar a l'estranger" (Nous tallers del Servei de Mobilitat internacional jove del Maresme).
Si t'estàs plantejant marxar a l'erstranger per buscar feina, aquest taller et pot ajudar per orientar-te dins del mercat laboral als països de destí, dels requisits i documentació necessaris, webs per cercar feina...Aquest taller es realitzarà:
- El 28 de setembre a Vilassar de Mar a les 18h.
- El 6 d'octubre a Pineda a les 18h.
Per més informació fer click aquí.

5. Informació Selectivitat 2016 (setembre).
Els pròxims dies 6, 7 i 8 de setembre es realitzarà la segona convocatòria de les proves de la Selectivitat per accedir a la universitat. Per accedir a informació com notes de tall, resultats, convocatòries...fer click aquí.
Recorda que tens a la teva disposició sales d'estudi a diferents Centres Cívics de Mataró, consulta l'informació de les sales fent click aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada